Contact   

 

WAARVOOR KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN? 

 

  1. Hebt u behoeften aan een luisterend oor, informatie of advies. U kunt ons bereiken via info@vooraltijdinonshart07.nl . Laat dan u telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of zegt u ik ben niet zo een prater en ik mail liever dat kan  en mag natuurlijk ook. 
  2. Denkt u ik schrijf liever alles van mij af dan verwijs ik u graag naar onze webwinkel om u bestelling te plaatsten voor het boek "Voor Altijd In Ons Hart - verliesverwerking activiteiten dagboek geestelijke groei". In het boek vindt u prachtige overwegingen. 
  3. Om meer inzicht te krijgen in u emoties raad ik u aan om het boek "Voor altijd in ons hart - De kracht voor vandaag ligt in het vertrouwen voor morgen!" aan te schaffen. Ook deze staat in onze webwinkel. 
  4. Het boek "Mijn Emoties - Luister naar je emoties, geef aandacht aan je emoties en vergeet niet: je emoties mogen er zijn" kan u enig inzicht geven en vertroosting. 

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 jaar geleden

Ik ken je al ruim 30 jaar en er zijn weinig vrouwen die ik ken die zo sterk is als jij. Ben zo trots op. Forever in my heart ❤