WEBWINKEL 

 

Boeken "Voor Altijd In Ons Hart" kan u bestellen via de webwinkel. 

 

Het activiteitendagboek kan een hulpmiddel zijn bij verwerking van verlies. Bij verlies van een dierbare, een geliefde of bijvoorbeeld een kind dat uit huis geplaatst wordt. U kunt hierin elke dag uw activiteiten beschrijven. En door de prachtige positieve overwegingen wordt u meegenomen om stil te staan bij hoe u zich inderdaad voelt op die bewuste dag. Was het een dag dat je nooit meer gaat vergeten? Met wie heeft u deze dag doorgebracht? Alleen of met familie, vrienden, of kennissen? Wanneer zag u dat u weer ging opbloeien? Graaf in je verleden, weet waar je nu staat en omarm je prachtige en liefdevolle toekomst. Zodat u door het gemis heen een geestelijke groei doormaakt.

DE KRACHT VAN VANDAAG LIGT IN HET VERTROUWEN VOOR MORGEN!

ISBN

9789464031287

Soms gaan we in ons leven door een dal van duisternis, maar juist in dat dal worden we gevormd. We ontdekken onze talenten en gaven en hier en daar worden deze bijgeschaafd. Het maakt niet uit in wat voor situatie we verkeren, we blijven meebewegen in de flow. Of het nu in het dal van duisternis is of in het licht, we bewegen mee. Stilstaan is geen optie. We kunnen wel kiezen voor de duisternis of voor het licht.

Door al die emoties heen ontdekken we wie we zijn en wie we nog kunnen worden. Het is een bijzondere reis, die we gelukkig niet alleen hoeven te bewandelen, maar samen met God en de mensen om ons heen. Die wirwar van emoties brengt ons ook dichter bij de schepper, dichter bij de bron en dichter bij onszelf.

We kunnen alles beter zien, het gordijn gaat open en we stellen ons hart weer open. We ontdekken dat het leven ons veel meer te bieden heeft. Er is weer hoop, geloof en liefde. We komen weer tot bloei door de onvoorwaardelijke liefde en de genade die we van God ontvangen. En niet te vergeten de mensen om ons heen. Onze emoties leiden ons, hetzij positief of negatief. De keuze is aan jou. Want hoe je het ook wendt of keert, het leven leidt ons.

ISBN

9789403650463

Wanneer een dierbare, geliefde op een traumatische wijze sterft zakt de grond onder uw voeten vandaan. U valt in een zwart gat. Het lijkt bijna alsof u in een film bent gestapt waar geen einde aan komt. U gaat op reis met het onbekende. Het is een reis waar u liever niet aan deel neemt. Ik neem u graag mee in een reis van emoties, verleden en heden. Wacht niet langer en laten we samen afreizen naar de eerste bladzijde. Want de kracht van vandaag ligt in het vertrouwen voor morgen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Simone Hoogervorst
2 jaar geleden

Dankjewel Brigitte voor de liefdevolle inzichten! Een diepgaand boek dat me heeft geholpen een moeilijke periode in.mijn leven te verwerken.